Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παναργειακός έφυγε Νικητηs από την Τρίπολη

               
Ο Παναργειακός με το σημερινό τρίποντο και το ατυχές αποτέλεσμα του πρωτοπόρου Καραϊσκάκη πλησίασε σε απόσταση 6 βαθμών από την κορυφή και μοιράζεται την τρίτη θέση της βαθμολογίας με την Καλαμάτα.
Τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στο Άργος και η συνέχεια του πρωταθλήματος προβλέπεται συναρπαστική.
Στον σημερινό αγώνα η ομάδα του Άργους μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και κατόρθωσε να προηγηθεί στο 19' με τον Σπανό.
Ο Παναρκαδικός στην συνέχεια ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση που την πραγματοποίησε στο 33' με τον Σαλαπάτα που επωφελήθηκε λάθος αμυντικού του Παναργειακού.
Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες με το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός ανέβασε στροφές.
Στο 68' ο Σιώκος ήταν αυτός που τον έβαλε μπροστά στο σκορ με σουτ από πολύ πλάγια θέση και με την βοήθεια του δοκαριού.
Ο Σιώκος πέτυχε και το τρίτο γκολ των Αργείων στις καθυστερήσεις του αγώνα. Να σημεωθεί ότι ο Σιώκος είχε περάσει στον αγώνα σαν αλλαγή του σκόρερ του πρώτου τέρματος Σπανού στο 65'.
Ο Παναρκαδικός με την κρίση που περνά στα διοικητικά του δεν κατάφερε να είναι ο Παναρκαδικός που οι φίλοι του επιθυμούν.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Παναρκαδικός πηγαίνει να αντιμετωπίσει την Αχαϊκή που βρίσκεται επίσης στο μεταίχμιο της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Παναργειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο Αχαϊας.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Τζήλος): Μανέλης, Πετρόπουλος, Γ. Κυριακόπουλος (53' Βλάχος), Χατζόπουλος, Κωστάκης, Δ. Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Καδάς, Σπ. Λαγός (64' Νάνος)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Δουβίκας): Κατσαούνης, Ζίου, Φλώρος, Μπόμπος, Φίλης, Ισούφι, Τριμπόνιας, Λουμπαρδέας, Σπανός (65' Σιώκος), Χατζησοφρωνίου (46' Αγγελόπουλος), Κάπλαντζης (46' Καραγκούνης).
                                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου