Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Δείτε το πιο φθηνο καταστήματα-για υγράεριο φιάλης στο ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΙΤΤΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Προσθήκη λεζάντας

1. Καλώς ήλθατε στον κόσμο του υγραερίου.

Χάρη στη μεγάλη ευελιξία του, το υγραέριο μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές στο νοικοκυριό, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Το υγραέριο είναι ιδανικό για μαγείρεμα, οικονομικό για την θέρμανση των χώρων, για ζεστό νερό, τζάκι υγραερίου, ή και σε εξωτερικές εφαρμογές, όπως εξωτερικές θερμάστρες και μπάρμπεκιου υγραερίου.

Παρέχει οικονομία, αυτονομία, εύκολη μεταφορά και ασφάλεια. Ως καταναλωτές όμως πρέπει να είσαστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει την κατάλληλη φιάλη που θα σας προσφέρει την ασφάλεια και την οικονομία που επιθυμείτε.

Για να επιλέξετε γνήσιες φιάλες με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, βεβαιωθείτε ότι έχουν:

  • Μεμβράνη Ασφαλείας με το λογότυπο της εταιρίας που τις διαθέτει και που καλύπτει την βαλβίδα της φιάλης.
  • Πλαστική Τάπα Ασφαλείας που σφραγίζει το στόμιο της βαλβίδας.
  • Τις σχετικές οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας της φιάλης.Επιπλέον, ο καταναλωτής μπορεί να ελέγξει το βάρος του περιεχομένου της φιάλης με έναν απλό και πρακτικό τρόπο. Ζυγίζοντας τη φιάλη και αφού αφαιρέσουμε το απόβαρο που υπάρχει ανεξίτηλα τυπωμένο στο σώμα της φιάλης (συνήθως στο πάνω κοίλο μέρος και ακριβώς έξω από την χειρολαβή) υπολογίζουμε το βάρος του περιεχόμενου υγραερίου που πρέπει να αντιστοιχεί στην ποσότητα που αγοράσαμε (πχ. 10 κιλά για την φιάλη των 10 κιλών).TΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΤΤΕΡΟΣΑΡΓΟΥΣ4 ΝΑΥΠΛΙΟ  ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΦΙΑΛΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΧΑΡΤΙΚΑ Κ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.ΤΗΛ 2752026004.

    Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

    ΘΑΡΟΣ NEWS.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου