Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΑΠΑΝΤΑ...........

   /Διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα στην ενημέρωση με αποτέλεσμα κάποιοι ¨πονηρούληδες¨ να προσπαθούν να το εκμεταλευτούν γί αυτό θα πρέπει κάθε τοσο να βρίσκω χρόνο για απαντήσεις και ενημέρωση                                                                                                                                                   
Στις 15 Ιανουαρίου βγήκε απίθανη ανακοίνωση με τίτλο: ¨Επιμένει ο Γραμματικόπουλος στην πρόταση που είχε καταθέσει και παλαιότερα για μειώσεις στα τιμολόγια του νερού ¨. Η ΔΕΥΑΝ ενημέρωςε ότι ο Κωστούρος είχε κάνει την πρόταση παλιότερα.
Στις 18 Ιανουαρίου βγαίνει δευτερη ανακοίνωση με χαρακτηρισμούς και άλλα με ύφος να μη το σχολιάσω και υπαινιγμούς επίσης να μη σχολιάσω που λέει: ¨ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΚΩΣΤΟΥΡΟ ΣΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.
Εντελώς αδιάφορος έμεινε ο κ. Κωστούρος στο πιεστικό αίτημα του Γραμματικόπουλου αλλά και όλης της Ναυπλιακής κοινωνίας για μία έστω και μικρή ελάφρυνση στα τιμολόγια του νερού στο Ναύπλιο, τουλάχιστον για το διάστημα του τελευταίου μήνα όπου υπήρχε και το πρόβλημα.

Η μόνη συζήτηση που έγινε στην ΔΕΥΑΝ αφορούσε το νερό στο Ανυφί και το εξασθενές χρώμιο που παρουσιάστηκε σ'αυτό χωρίς μάλιστα να ληφθεί καμία οριστική απόφαση. ¨ και έρχομαι εγώ όχι να απαντήσω αν έχω ενδιαφερθεί αλλά απλώς πρώτα σας κάνω γνωστό έγγραφο μου προς τη ΔΕΥΑΝ:





Ναύπλιο, 23/12/2013
Αριθμ. Πρωτ.: 41742

ΠΡΟΣ :
Δ.Σ. ΔΕΥΑ Ναυπλίου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ




Ταχ. Δ/νση:
Ταχ. Κώδικας:
Τηλεφ.:
Φαξ:
Πληρ:

Βασ. Κων/νου 34
21100
2752360901
2752028607






Λαμβάνοντας υπόψη συζητήσεις με κατοίκους περιοχών που υδροδοτούνται με μη πόσιμο νερό και παράπονα που μου εξέφρασαν, παρακαλείσθε όπως εξετάσετε άμεσα την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΝ στις ανωτέρω περιοχές και όπως προβείτε στη μείωση της τιμής του κυβικού μέχρι και 50%.
Επίσης παρακαλείσθε όπως μεριμνήσετε άμεσα για τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με το εξασθενές χρώμιο στην περιοχή του Ανυφίου.



Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

Το ψέμα είχε κοντά ποδάρια στην αρχή της εκπληκτικής αντιπολιτευτικής τακτικής. Τώρα δεν έχει ποδάρια Τέλος.

Για τη δική σας ενημέρωση. Η ΔΕΥΑΝ το συζήτησε παρόντος του κ. Γραμματικόπουλου !!! Και αποφάσισε να μελετήσει το ποσοστό της μείωσης.

Καμμία διάθεση να στερώ δημιουργικό χρόνο δεν ´εχω για να απαντώ σε τέτοιου είδους ¨θολά¨ δημοσιεύματα αλλά ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου