Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΕΟΣ ........πάντα για να λέει κάτι......... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ


            Έχει χαλάσει ο κόσμος από την βροχή και την αντάρα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στις πηγές του Σάγκα και στις καταβόθρες του Τάκα, απ’ όπου έρχεται το νερό στη Λέρνα, στην Αμυμώνη και στον Ανάβαλο. Οι πηγές ταρακουνήθηκαν και γέμισαν επιφανειακά και υπόγεια με χώμα. Χώμα που δημιουργεί θολερότητα στο νερό του Ναυπλίου και του Άργους, οι κάτοικοι των οποίων υδροδοτούνται από αυτές τις πηγές.
Και, στο πραγματικό πρόβλημα, αντί να προταθούν λύσεις και αντί να υποδειχθούν μέτρα προστασίας, κάποιοι θεώρησαν πως «τώρα είναι η ώρα να κτυπήσουμε το Δήμαρχο». Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της ΔΕΥΑΝ ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και να μην φοβάται. Ο Δημήτρης Κωστούρος, έδωσε εντολή να λέγεται η αλήθεια στους Δημότες.
Θλιβερή εξαίρεση από την υπεύθυνη ενημέρωση –όπως πάντα-, ο δ/ντής της ΔΕΥΑ Άργους που, και αυτός πολιτικάντισε.
Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα θυμίσουμε κάποια ξεχασμένα πράγματα.
2. Ο Χαμηλών τόνων Σταύρος Αυγουστόπουλος
Επωμίστηκε δυσανάλογα μεγάλο βάρος στην διάρκεια της θητείας του και όσοι γνωρίζουν, απορούν πως δεν άνοιγε το στόμα του να τα ρίξει σε κάποιους αμετροεπείς της αντιπολίτευσης. Τώρα όμως, που τα πράγματα μπήκαν σε σειρά.. δεν τους βλέπω καλά τους λασπολόγους.                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου