Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ

Ο Α.Ο. Παμμετοχικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζουτζουλια Ο γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1988 Σερρέος επιθετικός,που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως :  Π.Ο. Βισαλτιακός Νιγρίτας Σερρών (Δ¨Εθνική) , Ασπίς Τέρπης (Α΄Κατηγορία) , Α.Ο. Βεργής (Α΄Κατηγορία) , Α.Ο. Άνοιξη( Α΄Αθηνών)  8 συναπτά έτη σε όλες τις μεικτές Σερρών και στην προεπιλογή της εθνικής παίδων το 2005,  αποκτήθηκε με μοναδικό στόχο να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδος τον καλωσορίζουν και  του εύχονται σιδερένιος  και πολλά γκολ!!!!
                                                                                   ακομα
Η διοίκηση του Α.Ο. Παμμετοχικού δημοσιοποιεί την συνεργασία της με τον Σύλλογο  Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας  ‘ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ’ στην προσπάθεια που κάνει για την βοήθεια του συνανθρώπου μας.
Η ομάδα  εκτος απο το αθλητικό πνεύμα της ,αποδεικνύει την ευαισθησία της στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ”  και αποφάσισε όποτε της ζητηθεί να βοηθήσει,να είναι παρών.
Στα πλαίσα της συνεργασίας μας με τον σύλλογο “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” , στην καινούρια εμφάνιση της ομάδας θα φέρει το διακριτικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου