Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ

   ΣΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ      

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ 4-2
Προημιτελικός Κυπέλλου Αργολίδας
Την ήττα με 4-2 γνώρισε η ομάδα του μετοχιου στον Γαλατά από τον Τροιζηνιακό,σε ένα παιχνίδι ντροπή για το άθλημα!Το διαιτητικό τρίο δεν επέτρεψε στην ομάδα του Παμμετοχικου να διεκδηκήσει επι ίσις όροις την πρόκριση στους “4″!Με μεγαλύτερο υπεύθυνο τον κ.Τσιτουρίδη που σε όλο το παιχνίδι σφήραγε κόντρα την ομάδα μας και άφηνε ατιμώρητα τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων(επικίνδυνα τάκλιν,αγκωνιές στο πρόσωπο,μπουνιές κ.α.)!
οι παιχτεs του Παμμετοχικου όμως δεν φοβήθηκαν  στις “ψευτομαγκιές” των παικτών του Τροιζηνιακού και με ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχαν 2 τέρματα μέσα σχεδόν σε ένα δεκάλεπτο!
Το 0-1 πέτυχε ο Κώστας Πασπαλιάρης μετά από διαγώνια κίνησή του,πήρε την κάθετη πάσα πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα στο 6′!To μετοχι  μετά το γκόλ όχι μόνο δεν κλείστηκε πίσω αλλά κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Αλέξανδρο Χύσο!Ο Χρήστος Τζούτζουλας μετά από ωραίο κράτημα της μπάλας πάσαρε όμορφα στον Χύσο και ο τελευταίος με διαγώνιο δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα για το 0-2 στο 18′!
Από εκεί και πέρα ανέλαβε να ανατρέψει την κατάσταση ο κ.Τσιτουρίδης όπου με την παραμικρή επαφή σφυραγε φάουλ υπέρ του Τροιζηνιακού σε ευνοϊκά σημεία για τους γηπεδούχους,με αποτέλεσμα μέσα σε 4 λεπτά από το 35′ έως το 39′ το σκόρ να ερχεται στα ίσα!Και με το 2-2 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια! Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον τρόπο που σταμάτησε το πρωτο!
Τα ανάποδα σφυρίγματα βροχή, με αποτέλεσμα ο Τροιζηνιακός να περάσει μπροστά στο σκόρ στο 61′ και να γίνει το 3-2 στο μάτς! το Μετοχι προσπάθησε να ισοφαρίσει μετα το 3-2 αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Στο 76′ ο Τροιζηνιακός πέτυχε και τέταρτο τερμα και έκανε το σκόρ 4-2 όπου ήταν και το τελικό σκόρ.
 ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ: Χρήστου, Τριμπόνιας 65′ Μανώλης), Πιτερός, Κοτσιωμ΄της, Τριμπόνιας Φ., Κουτσοποδιώτης (62′ Σοφός), Hyso, Τριμπόνιας (84′ Βαρδάκας), Τζουτζουλας, Τριμπόνιας Α., Πασπαλιάρης Κ.

    ANAKΟΙΝΩΣΗ   ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ
Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τους μάγκες ποδοσφαιριστές της,οι οποίοι μάτωσαν την φανέλα από το 1′ έως το 90′ και πρέπει όλος ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα να στηρίζει με τον τρόπο του την προσπάθεια που γίνεται! Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που έκανε το ταξίδι για να βρεθεί κοντά στην ομάδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου