Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στο μαύρο χρήμα

Κανονικό πλύσιμο μαύρου χρήματος γίνεται σήμερα σε μια ΠΑΕ του ελληνικού πρωταθλήματος. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι αν με ρωτήσεις ποια ΠΑΕ είναι αυτή. Από πού έρχεται το χρήμα, δηλαδή από ποιες βρωμοδουλειές κι αν είναι όλα τα πακέτα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν γνωρίζω. Δεν μπορώ να γνωρίζω.

Καλά, είσαι τρελλός; Και να ξέρω θα στο έγραφα, νομίζεις. Και πολλά σου είπα. Η κουβέντα είναι άλλη, όμως, για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού εν όψει αδειοδοτήσεως. Δηλαδή;

Είναι δύο αδέλφια που 'χουν μια ομάδα αρκετά γνωστή στη Ρωσία. Οικονομική άνεση. Δεν λέμε ονόματα, μόνο ότι η ομάδα βγαίνει και Ευρώπη. Η ΟΥΕΦΑ δεν έχει καμμία σχέση με τράπεζες, εφορίες και Μυστικές Υπηρεσίες, FBI, CIA, KGB και σία. Χρωστάει η ομάδα; Δεν προκρίνεται Ευρώπη. Δεν χρωστάει, κανένα πρόβλημα, ας έχει τσουβάλι το χρήμα από ανομολόγητες πηγές.

Αλλάζει αν ένας πρόεδρος ΠΑΕ κάνει τραβηκτικές από το ταμείο της εταιρείας ή, τζογάρει under στο στοίχημα. Η εν λόγω ρώσικη ομάδα που λέμε έχει έσοδα "μιας ώρας" από το ορυχείο του μπαμπά των δύο αδελφών. Ό, τι κονομάει ο φάδερ σε μισής ώρας παραγωγή το παίρνουν τα παιδιά για την ομάδα.

Τι περιθώρια έχει ο Παναθηναϊκός που αυτός κινείται νόμιμα, φανερά, για να εξασφαλίσει φέτος την αδειοδότηση. Αυτό είναι το ζητούμενο. Κινήσεις χωρίς αντίκρυσμα είναι οι απόπειρες του Αλαφούζου να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ. Το μόνο που καταφέρνει είναι να τους φεύγει από τα χέρια το ακουστικό. Επειδή το θέμα της αδειοδότησης είναι δεδομένο και δεν προσφέρεται σε ασάφειες και παρερμηνείες.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, για να μην σας παραμυθιάζουν, αποκαλύπτει το ΘΑΡΡΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου