Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ

MΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2- 3     ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Ο Παννυπλιακός άνοιξε το σκορ στο 8' με γκολ του Μουσταφάι που πέρασε ανάμεσα σχεδόν από όλους τους αμυντικούς πριν πλασάρει τον Κυριακόπουλο.
Ο Μουσταφάι ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου γκολ του Πανναυπλιακού στο 13' που πέτυχε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Ο Μεσσηνιακός μετά το σοκ του 0-2 δεν μπόρεσε να αντιδράσει άμεσα. Δημιούργησε δύο ευκαιρίες με Χελά και Τσουκάλη αλλά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ. Έτσι κύλησε ο χρόνος και το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός μπήκε στο γήπεδο πολύ πιο αποφασιστικός. Έκλεισε τον Πανναυπλιακό στην περιοχή του και κατόρθωσε να ισοφαρίσει.
Συγκεκριμένα,  στο 58' έγινε το 1-2. Μετά από κεφαλιά του Μπιμπίρη, ο Χελάς ανάμεσα από αμυντικούς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κομπόση.
Η ισοφάριση έγινε στο 66'. Μετά από μια φάση στην οποία ο Κομπόσης απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του σε κεφαλιά του Βιτάλι, ο Μεσσηνιακός κέρδισε πλάγιο. Το κτύπησε ο Μπεγέτης μέσα στα καρέ του Πανναυπλιακού, οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα αλλά αυτή κατευθύνθηκε στα πόδια πάλι του Μπεγέτη, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πανναυπλιακού.
Μετά την ισοφάριση ο Μεσσηνιακός προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα γκολ και να πάρει το παιχνιδη. Αυτό όμως, όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά στο 81' από πάσα του Μουσταφάι στον Δριμούρα αυτός έκανε το τελικό 2-3.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Μεσσηνιακός προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό αφού ολόκληρη η ομάδα του Πανναυπλιακού είχε θετική ψυχολογία και με νύχια και με δόντια κράτησε το νικηφόρο αποτέλεσμα.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γ.Τσάκωνας): Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Τσουκάλης (67’ Μερκούρης), Βιτάλι, Τσουλάκος, Χελάς (80’ Σπανός).
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Γ.Χορμής): Κομπόσης, Κάπλατζης, Τσακνάκης, Θ. Γκολέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Τσουρδίνης, Διαμαντής (71’ Δριμούρας), Ηλ. Γκολέμης Μουσταφάι, Παπαμάρκου (55’ Μιχαλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου