Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟ HOLLYWOOD 400 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΣΟ ΤΗΣ..

PARIS XILTON.Λαβράκι γεμάτο... 400 κιλά κοκαίνη έβγαλαν οι αρχές της Κόστα Ρίκα! Το ράντσο της Πάρις Χίλτον έγινε άντρο εμπορίου ναρκωτικών. Τι σχέση έχει η οικογένεια της;
Οι Αρχές της Κόστα Ρίκα μετά από παρακολούθηση τριών μηνών βρήκαν σε αεροπλάνο που βρισκόταν στον αεροδιάδρομο του ράντσου Horizonte, στο Canas , που βρίσκεται στο βόρειοτερο κομμάτι της χώρας, της οικογένειας Χίλτον 400 κιλά κοκαίνη!
Η συστηματική έρευνα απέφερε καρπούς και εκτός των δεκάδων κιλών κοκαίνης βρέθηκε και το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων σε μετρητά. Συνελήφθησαν 4 άντρες, τρεις Νικαραγουανοί και ένα Κοσταρικανός, ο οποίος ήταν υπάλληλος της οικογένειας.

Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν τώρα οι αστυνομικοί είναι ποια σχέση έχει η οικογένεια της Πάρις με την κοκαίνη, ή αν απλώς χρησιμοποιήθηκε από σπείρα εμπόρων το ράντσο τους και ο αεροδιάδρομός τους.
Οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι ο υπάλληλος είχε εμπλοκή χωρίς να έχει γνώση η οικογένεια Χίλτον. Από την άλλη όλοι αναρωτιούνται τί λόγο θα είχε η Πάρις και η οικογένειά της, που κερδίζουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, να ασχοληθούν με μία...επιχείρηση που κρύβει τεράστιο ρίσκο.Πηγή:

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου