Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΡΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ


Πριν καν δώσει το πρώτο φιλικό ματς της, η Κόρινθος αναγκάστηκε να αναζητήσει νέο προπονητή, καθώς ο Γιώργος Χορμής υπέβαλλε την παραίτησή του και αποτελεί παρελθόν για την «Μπάρτσα».
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Κορίνθου, φαίνεται τελικά πως δεν είναι γραφτό να καθοδηγήσει την «Μπάρτσα», καθώς γενικά τα τελευταία δύο χρόνια γίνονταν προσπάθειες για να την αναλάβει, αλλά συνεχώς κάποιο εμπόδιο υπήρχε.
Τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία, μάλλον είδε κάτι το οποίο δεν ήταν όπως το περίμενε και έτσι υπέβαλλε την παραίτησή του, στη διοίκηση του συλλόγου.
Στη θέση του ήδη προσλήφθηκε ο Αντώνης Αυλωνίτης, που έχει κατά το παρελθόν εργαστεί και στην Ελλάς Βέλου. Γενικά είναι ένας τεχνικός με εμπειρίες από ομάδες της Β’, Γ’ και Δ’ Εθνικής και οι άνθρωποι του συλλόγου ευελπιστούν να δώσει λύσεις.
Σίγουρα πάντως, το να αποχωρεί ο προπονητής πριν καν πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν, δεν είναι και το καλύτερο για μια ομάδα όπως η Κόρινθος.
Όλοι ευελπιστούν πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη και η Κόρινθος θα μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, αν και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.Πηγή:

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου