Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

.Αυτή η 12χρονη Πέθανε πριν Ένα Μήνα. Το Γράμμα που βρήκαν οι δικοί της, θα σας Συγκλονίσει.




Η Τέιλορ Σμιθ ήταν 12 χρονών και ετοιμαζόταν να πάει στο γυμνάσιο. Τα πάντα φαίνονταν να πηγαίνουν τέλεια για την έφηβη. Όταν κόλλησε ένα κρυολόγημα μια μέρα, κανείς δε περίμενε κάτι μοιραίο. Είχε παρόμοια συμπτώματα με γρίπη, όπως βήχα και πόνο στα πόδια της.
Κανείς δεν υποπτευόταν ότι η θανατική ετυμηγορία είχε αρχίσει ήδη την πορεία της.
Όταν οι γονείς παρατήρησαν ότι η Τέιλορ δεν καλυτέρευε
την πήγαν στο γιατρό. Ωστόσο ούτε ο γιατρός έκανε διάγνωση μιας σοβαρής κατάστασης. Οι γονείς προσπαθούσαν να επαναφέρουν την υγεία της Τέιλορ. Η Τέιλορ κανονικά θα έπρεπε να είχε ανακτήσει τη δύναμη της μετά από τόση παραμονή στο κρεβάτι.
Εντελώς απροσδόκητα, στις 5 Ιανουαρίου του 2014 η Τέιλορ πέθανε. Πέθανε πολύ μικρή, αφήνοντας πίσω μια συντετριμμένη οικογένεια. Οι γιατροί έκριναν ότι η Τέιλορ έπασχε από πνευμονική λοίμωξη. Ήταν μόλις 12 ετών όταν πέθανε.
Λίγος καιρός πέρασε και η οικογένεια εξακολουθεί να θρηνεί, ειδικά όταν βρίσκουν ένα κουτί με γραμμάτα. Η Τέιλορ είχε γράψει γράμματα που ποτέ δεν έστειλε. Ανάμεσα σε όλες τις επιστολές υπήρχε ένα πολύ ιδιαίτερο γράμμα που προφανώς είχε γράψει για τον εαυτό της.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, το γράμμα πρέπει να ανοιχτεί μόνο στις 13 Απριλίου 2023. Το 12χρονο κορίτσι, δυστυχώς δε θα έβλεπε ποτέ αυτή τη μέρα και έτσι οι γονείς αποφάσισαν να ανοίξουν το γράμμα.
Το γράμμα εκφράζει την προσωπικότητα της Τέιλορ. Ένα κορίτσι με ένα ξεχωριστό ταλέντο: την φαντασία της.
Η Τέιλορ ήταν ένα ξεχωριστό κορίτσι που πάντα θα μείνει στη μνήμη της οικογένειάς της με αυτό το ιδιαίτερο γράμμα.
Εδώ είναι το κείμενο της επιστολής:
“Αγαπητή Τέιλορ,
Πώς είναι η ζωή; Η ζωή είναι πολύ απλή τώρα (10 χρόνια πίσω στο παρελθόν σου). Ξέρω ότι άργησα, αλλά καθώς το γράφω είναι ακόμα νωρίς: Συγχαρητήρια για την αποφοίτηση σου από το Λύκειο!
Αν δεν τα κατάφερες ακόμα, συνέχισε να προσπαθείς. Πάρε το απολυτήριο! Πέρασες στο πανεπιστήμιο; Αν όχι, καταλαβαίνω. Έχουμε πολύ καλή αιτιολογία στη τελική.
Μην ξεχνάς, σήμερα είναι τα 11α γενέθλια της Αλλάνα! Έγινε 11 κιόλας; Στην εποχή μου, μόλις είχε γίνει ενός! Δεν μπόρεσα να πάω στο πάρτυ γενεθλίων της όμως, γιατί ήμουν στο πρώτο μου ταξίδι της αποστολής. Έχω γυρίσει πίσω μόνο για 6 ημέρες!
Πώς είναι η σχέση σου με τον Θεό; Έχεις προσευχηθεί πρόσφατα, διάβασες τη Βίβλο, ή υπηρέτησες τον Κύριο; Αν όχι, σήκω και κάντο τώρα! Δεν με νοιάζει τι στιγμή είναι στη ζωή μας τώρα, αλλά κάντο!
Έχεις πάει σε κάποιο ταξίδι; Έχεις ταξιδέψει εκτός χώρας; Έχεις μπει σε αεροπλάνο;
Ο Doctor Who προβάλλεται ακόμα; Εάν όχι, με ποια αναγέννηση του το τελείωσαν; Πρέπει να πας να παρακολουθήσεις κάποια επεισόδια Doctor Who! Αργότερα όμως, πρέπει να τελειώσεις το γράμμα πρώτα!
Μένεις σε δικό σου σπίτι; Αν είμαστε στο κολέγιο, σε τι ειδίκευση είμαστε; Αυτή τη στιγμή, θέλω να γίνω δικηγόρος.
Έχετε πάει στο Dollywood πρόσφατα; Αυτή τη στιγμή, το καινούριο τους θέαμα είναι ο Άγριος Αετός. Είναι τόσο διασκεδαστικό!
Επίσης, νομίζω ότι πρόκειται να πουλήσω το iPad μου και να αγοράσω ένα μίνι iPad. Μη ξεχάσεις να πείς στα παιδιά σου ότι είμαστε μεγαλύτεροι από το tablet! Έχω στα συνημμένα ένα σχέδιο στο iPad, για να μπορέσεις να τους το δείξεις.
Λοιπόν, νομίζω ότι αυτά είναι όλα. Αλλά θυμήσου, έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που έγραψα αυτό. Έχουν συμβεί γεγονότα, καλά και κακά. Αυτό είναι ακριβώς λειτουργεί η ζωή, και θα πρέπει να λειτουργείς και εσύ σύμφωνα με αυτό.
Ειλικρινά, Τέιλορ Σμιθ.”
Η φαντασία της είναι συναρπαστική και η υπέροχη καρδιά της λάμπει σε κάθε γραμμή. Η Τέιλορ θα είχε εξελιχθεί σε σπουδαίο άτομο και θα είχε καταφέρει τόσα πολλά. Αλλά, αν και πέθανε πολύ νωρίς, έχει συγκινήσει αμέτρητες καρδιές σε όλο τον κόσμο με αυτό το γράμμα.
Μοιραστείτε την ιστορία ενός κοριτσιού, με την αγνή της προσωπικότητά, μπορεί ακόμα να αγγίζει τις καρδιές των ανθρώπων παντού.
fanpage.gr       

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου