Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Για τα έκτροπα στο Ναύπλιο

Δελτίο τύπου

 Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου είχε προγραμματιστεί εκδήλωση συμπαράστασης, στον αναρχικό τρομοκράτη Ρωμανό, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο κέντρο του Ναυπλίου. Την εκδήλωση υπέγραφαν με αφίσες και διαδικτυακά καλέσματα το Αντιρατσιστικό Αντιφασιστικό Μέτωπο Αργολίδας το οποίο υποστηρίζεται και από μερίδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι Αναρχικοί Αντιεξουσιαστές. 
Ενώ το ιστορικό κέντρο της πόλης ρυπάνθηκε από ακαλαίσθητα πανό και αφίσες, οι “διαδηλωτές” έδειξαν την έλλειψη πολιτισμού τους γράφοντας συνθήματα σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους καθ όλη τη διάρκεια της πορείας, ενώ ακολούθησε και το τραγικό περιστατικό της επίθεσης ομάδας κουκουλοφόρων σε επιχειρήσεις ιδιωτών προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Τις φθορές που προκλήθηκαν καλούνται να πληρώσουν γι ακόμα μια φορά οι πολίτες της πόλης μας από την τσέπη τους. 
 Η Τ.Ο Αργολίδας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καλεί τον Δήμαρχο και τις αρμόδιες αρχές να κατονομάσουν τους υπεύθυνους διοργάνωσης της συγκέντρωσης και πορείας στη διάρκεια της οποίας έλαβαν χώρα τα έκτροπα, να τους φέρει προ των ευθυνών τους και το δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει τα φαινόμενα βίας που για ακόμα μια φορά προκλήθηκαν από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο στην πόλη του Ναυπλίου.


Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEW

Τ.Ο Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου