Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ............M.........?

Είναι αργά για δάκρυα.!!
Ε όχι ρε φίλε, δεν γίνεται οι «βιαστές» του ποδοσφαίρου να βγουν κι από πάνω. Απλά δεν γίνεται…
Όλη αυτή η κωμωδία που λαμβάνει χώρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν λογικό πως θα καταλήξει σε καταστάσεις όπως αυτές που ζούμε τις τελευταίες ώρες-μέρες. Οκ, είναι λογικό οι πάντες να βγαίνουν και να καταδικάζουν την επίθεση στον Ζωγράφο. Αυτό, όμως, ούτε αθωώνει κάποιον, ούτε θα μας κάνει να τους λυπηθούμε κιόλας (αυτούς που το παίζουν αθώοι εννοούμε). Ο βιασμός του αθλήματος είναι σε πλήρη εξέλιξη εδώ και χρόνια. Οι πάντες βολεύονται και «ταϊζουν» ένα σύστημα σαπίλας, απλά και μόνο για να ευνοούνται αυτοί που πρέπει και τα φιλαράκια τους. Μας φαίνεται τουλάχιστον ηλίθιο το γεγονός πως η ΕΠΟ θα αναβάλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Άλλωστε ο συγκεκριμένος… οίκος ανοχής (ποδόσφαιρο στην Ελλάδα) έπρεπε να βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια. Αλλά, βλέπετε, όταν καίγονταν φούρνοι, καθαριστήρια και πάει λέγοντας, δεν βγήκε κανένας πρόεδρος του Ολυμπιακού να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Τώρα με το που μίλησε, η ομοσπονδία στάθηκε… σούζα. Όπως πάντα άλλωστε.
Με τις ίδιες τις δηλώσεις του Μαρινάκη δεν θα ασχοληθούμε. Στα δικά μας μάτια φαντάζουν ως αρχή του τέλους. Είτε θέλει να κάνει μεγάλη έξοδο και προσπαθεί να το πλασάρει με τον κατάλληλο τρόπο στους δικούς του, είτε καταλαβαίνει πως η παντοκρατορία του σε όλα τα κέντρα αποφάσεων ολοκληρώνεται. Η έλλειψη δύναμης, λοιπόν, τον έφτασε στο σημείο που όλοι είδατε.
Σε γενικές γραμμές, πάντως, αν τελικά ισχύει η απώλεια της δύναμης που υπήρχε, αυτό δεν σημαίνει πως θα υπερασπιστούμε κιόλας αυτούς που θέλουν να έρθουν να πάρουν την συγκεκριμένη δύναμη και να συνεχίσουν το έργο που όλοι βλέπουμε και σιχαινόμαστε.
Το ποδόσφαιρό μας είναι σάπιο απ’ την κορυφή ως τα νύχια. Χρειάζεται τεράστιο σοκ για να αλλάξει κάτι. Κι αυτό το σοκ μπορεί να το προκαλέσει μόνο η ίδια η πολιτεία σε συνεργασία με την δικαιοσύνη. Δυστυχώς, όμως, δεν βλέπουμε τον ζήλο που θα περιμέναμε σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος. Οπότε περιθώρια για αισιοδοξία, δεν υπάρχουν.
Αλλά είναι το λιγότερο κωμικό να βλέπεις αυτούς που έχουν βιάσει με κάθε τρόπο το άθλημα για δικό τους όφελος, να το παίζουν και θιγμένοι, να το παίζουν και τιμητές των πάντων. Αλλά στον οίκο ανοχής που ζούμε, δεν αργεί η στιγμή που θα τους δώσουν και τον τίτλο των ατόμων που εξυγίαναν το ποδόσφαιρο.




. Σε αυτό το ποδόσφαιρο, σε αυτή την ΕΠΟ, αυτή η Εθνική αξίζει. Όσο ζήσαμε το παραμυθάκι μας, καλά ήταν. Συνεχίστε όλοι να νομίζετε πως ο Ρανιέρι είναι ο μόνος υπεύθυνος…

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου