Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Τάσο Χρόνη.του Ανεξάρτητου Συνδυασμού..





Με τον καθιερωμένο Αγιασμό που τελέστηκε από τον π. Μιχαήλ Δάφνη, έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ''Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου'', με επικεφαλής τον Τάσο Χρόνη. Παρόντες ήταν τα μέλη του ψηφοδελτίου και πολλοί δημότες οι οποίοι κατέκλυσαν τους χώρους του εκλογικού κέντρου και άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σύντομο αλλά περιεκτικό λόγο του Τ. Χρόνη που άσκησε έντονη κριτική στην . . .

. . .απερχόμενη δημοτική αρχή του Κώστα Γκάτζιου και έδωσε το στίγμα της δικής του παράταξης.'Οι Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου ως δημοτική ομάδα, έχοντας γνώση και γνώμη για το γίγνεσθαι του Δήμου Επιδαύρου είναι έτοιμη να δώσει τον αγώνα της, ώστε να αλλάξουμε νοοτροπία και να δημιουργήσουμε μόνοι μας τη ζωή που θέλουμε. Δημιουργηθήκαμε στις βάσεις μιας υπάρχουσας δημοτικής παράταξης, η οποία ανανεώθηκε στο 70%, με πρόσωπα νέα που κουβαλούν φρέσκιες ιδέες και έχουν όρεξη για δουλειά, ενώ την στελέχωσαν άνθρωποι που έχουν αποδείξει την πορεία τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην τοπική κοινωνία. Πετυχημένοι στον τομέα τους. Άνθρωποι με επάγγελμα και όχι επαγγελματίες πολιτικοί. Από εκεί προέκυψα κ εγώ. Μέσα από τις διαδικασίες μιας Δημοτικής ομάδας και όχι με την επιβολή ενός κόμματος.
          Δημιουργηθήκαμε από την ανάγκη να εκφράσουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για πρόοδο της κοινωνίας, αλλά και να φρενάρουμε την αδιαφορία, το τέλμα, τη ανυπαρξία και την μιζέρια της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
            Σας ζητάμε να στηρίξετε την προσπάθεια της επόμενης δημοτικής αρχής, η οποία θα προέρχεται από τους Ενεργούς Δημότες Επιδαύρου. θα προέρχεται από εσάς και από εμάς! Μέσα από την  κοινωνία μας και όχι μέσα από κομματικούς μηχανισμούς.
            Η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει όρεξη να κουραστεί λίγο παραπάνω και να σκεφτεί διαφορετικά, πέρα από μικρορουσφέτια, επούλωση λάκκων και προσπάθεια συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας ένα μήνα πριν τις εκλογές, δείχνοντας μας ότι το 2014 μας περνούν για ανόητους.
            Δεν ζητάμε να στηρίξετε εμάς μόνο και μόνο γιατί πρέπει να διοικήσουμε το Δήμο και να φύγει μια ομολογουμένως ανίκανη δημοτική αρχή. Ζητάμε να μας ψηφίσετε, για να αλλάξουμε νοοτροπία. Ζητάμε να δώσετε εντολή να ξεφύγουμε από το παλιό και το φθαρμένο. Ζητάμε να είστε κ εσείς μέρος της ανατροπής και της αλλαγής σκέψης.''

ΘΑΡΟΣ NEWS

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου