Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Το άγριο γιουχάρισμα στoν Χρηστου Γραμματικόπουλου


Xristos ZervasΤο άγριο γιουχάρισμα έγινε απίστευτη υποδοχή. Με λύπη παρακολουθούμε την πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Διαβάζουμε για απίστευτη υποδοχή του Χρηστου Γραμματικόπουλου στο Αραχναίο και αναρωτιέμαι μήπως θεωρούν πως έχουν να κάνουν με ανθρώπους με χαμηλό IQ που δεν μπορούν να εκτιμήσουν μία κατάσταση.
Αντί για την λέξη απίστευτη , μπορεί στην θέση της να μπει η λέξη ‘’ στημένη ‘’.
Τα αληθινά γεγονότα είναι πως όταν ο κ. Γραμαμτικόπουλος πάτησε το πόδι του στο χωριό υπήρξε αντίδραση από τους κατοίκους και το γιουχάρισμα πήγαινε σύννεφο, με κάποιους απ’ αυτούς μάλιστα να ζητούν την αποχώρηση του κ. Γραμματικόπουλου από το ‘’ κατσικοχώρι ‘’ όπως το είχε αποκαλέσει ο ίδιος .
Αφού προχωρησε, προσπαθούσε να βρει γεροντάκια, ηλικιωμένους ανθρώπους για να φωτογραφηθεί μαζί τους και τραβούσε φωτογραφίες εν αγνοία τους.
Αποκορύφωμα της επίσκεψης Γραμματικόπουλου στο Αραχναίο ήταν ένα γεγονός που δείχνει ποιος είναι και ποια παράταξη εκπροσωπεί και ζητεί την ψήφο του κόσμου.
Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε τραπέζι ήταν από υποψήφιο του κ. Γραμματικόπουλου ο οποίος κρυφά προσπαθούσε να κλέψει στιγμές για να παραπλανήσει με τη δημοσίευσή τους.
Πρακτικές μιας άλλης εποχής που ο κόσμος πλέον καταλαβαίνει και θα απαντήσει την Κυριακή στην κάλπη.
Μάλιστα ηλικιωμένος, όταν ο κ. Γραμματικόπουλος θέλησε να κοροϊδέψει και αυτόν , λέγοντας του να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί , σήκωσε την μαγκούρα που κρατούσε , δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο , γιατί μόνο αυτό μπορούσε να κάνει εκείνη την στιγμή, την απέχθεια του για το πρόσωπο του κ. Γραμματικόπουλου.
Αν ήταν απίστευτη ή όχι η υποδοχή του κ. Γραμματικόπουλου στο Αραχναίο, ας ρωτήσουν τους κατοίκους του και όχι τους κρυμμένους υποψήφιους ( φωτογράφους ) δημοτικούς συμβούλους που συνόδευαν τον κ. Γραμματικόπουλο.

ΘΑΡΟΣ NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου