Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

ΘΑΡΟΣ NEWS.

Με ραγισμένη καρδιά 💔 😢 και δάκρυα στα μάτια, μπορώ να πω ειλικρινά αυτή είναι μακράν η πιο δύσκολη στιγμή ποτέ. Ξέρω τι μπορεί να κάνει ο καρκίνος και η θεραπεία σε ένα σώμα και μερικές φορές αναρωτιέμαι αν η θεραπεία αξίζει αυτό το μακρινό ταξίδι. Φαίνεται να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Τίποτα δεν είναι πιο επώδυνο από το να προσπαθείς να χαμογελάς και να παραμένεις θετικός, αλλά μετά από την χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία, ξέρεις οτι το πρόσωπο θα αλλάξει και θα υποφέρεις με αυτή τη θλίψη. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν δίνουν δεκάρα για αυτό το μήνυμα επειδή, φυσικά, ο καρκίνος δεν έχει αγγίξει κανένα σας. Δεν ξέρεις πως είναι να έχεις πολεμήσει στον αγώνα ή να έχεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δίνει μια μάχη κατά του καρκίνου. 💜
Για όλους τους άνδρες και γυναίκες που ξέρω, θα σας ζητήσω μια μικρή χάρη, και μόνο κάποιοι από σας θα το κάνουν. Αν ξέρετε κάποιον που έχει δώσει μάχη κατά του καρκίνου, ο οποίος ακόμα αγωνίζεται ή που του έχει περάσει, παρακαλώ προσθέστε αυτό το κείμενο στη θέση σου για μια ώρα ως ένδειξη υποστήριξης, σεβασμού και μνήμης.
Αντιγραφή και επικόλληση για την υποστήριξη των πληγέντων από καρκίνο όσοι συμμερίζονται. Από το κινητό σου κράτα το δάχτυλό σου στο μήνυμα για αντιγραφή και επικόλληση στη σελίδα σας. Σας ευχαριστώ!
Αφιερωμένο σε όσους μάχονται για την ελπίδα!!!

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου