Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τα “χώνει” στον Καμπόσο: Κορίτσια ο Μπάρκουλης!

Συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για το δυστύχημα που έγινε στην παλαιά εθνική οδό Άργους-Κορίνθου από πτώση κλάρας ευκαλύπτου-το γεγονός που συγκλόνισε το πανελλήνιο- όπου έχασε την ζωή του ένας 56χρονος. Η συνέντευξη έγινε μετά το δημοσίευμα του «Makeleio.gr» που ουσιαστικά ανάγκασε τον «γενναίο» δεξιό Δήμαρχο(αλήθεια σε ποιο μετερίζι της ΝΔ ανήκει, σε αυτό του Σαμαρά, του Μητσοτάκη ή των άστεγων ανταρτών της ΝΔ που δε θα πάρουν ξανά με τα μυαλά που κουμαντάρουν την εξουσία;), να προβεί σε απαραίτητες διευκρινίσεις και μπράβο για την ευθιξία του.
Αλλά…
ΣΟΚ! Ευκάλυπτος σκότωσε άτυχο βιοπαλαιστή στο Άργος! Ο Δήμαρχος Καμπόσος να βγει να μιλήσει για το τραγικό περιστατικό και να αναλάβει τις ευθύνες του! Ποιος φταίει; Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» θα ψάξει το θέμα μέχρι τέλους…Ο κ Καμπόσος εξήγησε γιατί δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο Δήμος για την εν ψυχρώ δολοφονία του εργάτη, ενώ για αυτούς που διακινούν τέτοιες συκοφαντικές πληροφορίες για το πρόσωπο του θα αναγκαστεί να πει ονόματα. Όμως από ότι όλα δείχνουν, οι δήμαρχοι και εν γένει οι βλαχοδήμαρχοι, προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι μιλάνε με νοήμονες και κυρίως πολύ πιεσμένους από τα δεινά του μνημονίου, πολίτες.Δήμαρχος Άργους στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»: Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον «δολοφονημένο» πολίτη αλλά την ευθύνη την έχει ο ΤατούληςΤα συμπεράσματα από τη συνέντευξη του κυρίου δημάρχου είναι πολύ αποκαρδιωτικά και δεν το περιμέναμε.
Φασιστική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αν μη τι άλλο η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος του Άργους Δημήτρης Καμπόσος, αναφορικά με τον τραγικό χαμό του 56χρονου από κλάρα ευκαλύπτου.
Mα καλά ρε δήμαρχε αντί να τα βάλεις με τον Τατούλη τα έβαλες με τους πολίτες που κάλεσαν στο «Makeleio.gr» για να διαμαρτυρηθούν για το τραγικό περιστατικό;
Μα είμαστε με τα καλά μας ; Ακόμη και λάθος να έκαναν οι πολίτες στα όσα μας μετέφεραν, είναι συμπεριφορά αυτή; Χάθηκε ένας άνθρωπος με αυτον τον τραγικό τρόπο. Τι ήθελες να κάνουν οι πολίτες; Αν δεν έπαιρναν στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» το θέμα θα είχε θαφτεί και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αλήθεια, γιατί τα τοπικά ΜΜΕ δεν έβγαλαν το θέμα, δήμαρχε;
Μήπως κάνεις «κολλεγιές» με τον Τατούλη και δεν θέλεις να χαλάσεις τη «μαγιά»;
Και τι ονόματα θα πεις; Γιατί δεν τα λες; Πρόσεχε μόνο μην αναγκαστούμε να πούμε και εμείς ονόματα και μετά θα πέσουν τα τσιμέντα του Δημαρχείου.
Δήμαρχε Καμπόσε, θα σου πούμε κάτι και κάντο, εαν θέλεις να σε εκτιμούν περισσότερο οι πολίτες σου:
1)Σταμάτα τους πολιτικούς θεατρινισμούς.
2)Βγες και κατάγγειλε όσους ευθύνονται για την ανθρωποκτονία συμπολίτη σου. Ακόμα κι αν δεν ευθύνεσαι εσύ, η Περιφέρεια έχει ονόματα. Βγες-δυναμικός όπως είσαι και νέος άνθρωπος- και στήστους στον τοίχο. Ο Τατούλης φταίει, ο Τατούλης να πληρώσει. Με το να αντιμετωπίζουμε με πολιτική διπλωματία δολοφονίες, δεν βγαίνει άκρη. Σιχάθηκε ο λαός τους διπλωμάτες και τους διπρόσωπους. Ο σωστός άρχων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πάει στον εισαγγελέα για ένα αιματηρό περιστατικό που έγινε στα πόδια του. Πήγες να μάθεις; Πήγες να ρωτήσεις;
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πάντα κάνει σωστά τη δουλειά του και τους ξεσκονίζει όλους. Άρα μακριά από εμάς οι πολιτικές σκοπιμότητες. Και θα σου πούμε και μια ιστορία: Κάποτε σε έναν Δήμο, σκοτώθηκε ένας φουκαράς από ελλειπή φωτισμό. Ο Δήμος τα έριξε στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Όμως κάποιοι μέσα από το Δήμο, πήραν ηλεκτρολόγους και πήγαν και έφτιαξαν τα φώτα.
Υπεράνω όλων ο πολίτης, Δήμαρχε. Εαν δε θέλεις να σε λέμε Μπάρκουλη.
Πηγή: makeleio.gr

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου