Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σοροβίγκας ο ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ειναι εδω εσειs κασαδρεs?????

Το ερώτημα...........................σας.
Χαράλαμπος Αντωνιάδης Αλήθεια....ποιας διοίκησης ???? Χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία τον Δεκέμβριο με την κίνηση των Φίλων του Πανναυπλιακου ...!!!!! Γιατι άραγε ??? Που ήταν σήμερα οι γονείς και οι ποδοσφαιριστές που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές ??? Για να εχεις κρίση πρέπει να εχεις πρώτα ΓΝΩΣΗ ...Που ειναι οι ποδοσφαιριστές που χαρακτήριζαν τον Πανναυπλιακο ως ομάδα της καρδιάς τους ???? ... Κρίμα ....
Η απάντηση.................................μου.
Αποφάσισα να απαντώ δημόσια στη σελίδα της ομάδας στα ερωτήματα έτσι ώστε να αποκτήσουν όλοι ΓΝΩΣΗ και έτσι να έχουν ΚΡΙΣΗ.
Αυτής της Διοίκησης λοιπόν που ανέλαβε την ομάδα όταν εσείς προσωπικά σαν Πρόεδρος και υπεύθυνος της τότε Διοίκησης
τη χρονιά 2013-2014 παραιτηθήκατε- αποδράσατε έχοντας αφήσει παρακαταθήκη, την πτώση της ομάδας από την Γ’
Εθνική στο Α1 τοπικό πρωτάθλημα και το τεράστιο ποσό των 53,000 ευρώ χρέος της ομάδας ( 43,000 σε ποδοσφαιριστές και 10,000 προς τρίτους). Στη διάθεση όποιου ενδιαφερόμενου τα ανυπόγραφα από εσάς πρακτικά του Δ/Σ της θητεία σας.
Αυτής της Διοίκησης που ανέλαβε τον Πανναυπλιακό σε κατάσταση διάλυσης , χωρίς δελτία ποδοσφαιριστών και
ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς Ε. Π.Σ. αργολίδας από το 2011.
Αυτής της Διοίκησης που κατάφερε να εξοφλήσει τα οφειλόμενα ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τοπικό
πρωτάθλημα της Αργολίδας .
Αυτής της Διοίκησης που άντεξε την χυδαία και ανήθικη επίθεση από μιας – ευτυχώς – μικρής βρωμοπαρέας φιλάθλων με σκοπό να δημιουργούν ένταση στη ομάδα.
Αυτής της Διοίκησης που ενώ προσπαθούσε να διαχειριστεί το βαρύ όνομα του Πανναυπλιακού ,απουσίαζαν όλοι οι ‘’φίλοι της ομάδας’’ από το γήπεδο, αρκούμενοι στην κριτική του καναπέ.
Αυτής της Διοίκησης που κατάφερε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της χρονιάς 2015-2016 να αγωνιστεί αξιοπρεπώς ,παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.
Αυτής της Διοίκησης που οι ποδοσφαιριστές που υβρίζατε και απαξιώνατε μιλώντας προσβλητικά , έπαιξαν για την ομάδα μέχρι τέλους
υπερασπιζόμενοι τη φήμη του Πανναυπλιακού και ας μην τους είχαν καταβληθεί από το Δεκέμβριο του 2015 τα συμφωνηθέντα ελάχιστα χρήματα λόγω της οικονομικής κατάστασης.
Αυτής της Διοίκησης που αξιοποίησε την Ακαδημία του Πανναυπλιακού δίνοντας τη χαρά σε 150 παιδάκια να συμμετέχουν επίσημα σε παιδικά πρωταθλήματα φορώντας τη φανέλα του Πανναυπλιακού.
Αυτής της Διοίκησης που ανέλαβε όλες τις ευθύνες ( οικονομικές και διοικητικές) της θητείας της χωρίς να επιβαρύνει την ομάδα του Πανναυπλιακού.
Αυτής της Διοίκησης που αποφάσισε ότι δεν πρέπει να παραδώσει το Δεκέμβριο την ομάδα στο κίνημα ‘’ Φίλων Πανναυπλιακού ‘’
εκτιμώντας αρνητικά την παρουσία του επικεφαλή του ‘’ κινήματος’’ .
Αυτής της Διοίκησης που με αξιοπρέπεια δεν δέχθηκε σε κανέναν αγώνα στα δύο ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα που διοίκησε να ‘’συνεργαστεί ‘’ με άλλα σωματεία της κατηγορίας.
Αυτής της Διοίκησης που αφήνει ορθάνοικτη τη πόρτα της ομάδας για να αποδείξουν έμπρακτα όλοι οι φίλοι του Πανναυπλιακού το θεωρητικό έως τώρα ενδιαφέρον τους.
Αυτής της Διοίκησης τέλος που θεωρεί ότι αν το ενδιαφέρον για μια τόσο μεγάλη ομάδα του Νομού μας ,είχε ημερομηνία λήξεως ,τότε δεν είναι ενδιαφέρον είναι κακεντρέχεια.
Υ.Σ 1. Πέραν της θεωρίας και των δηλώσεων ένθεν κακείθεν και επί της ουσίας τώρα είναι γνωστόν σε όλους μας ότι ''με πορδές δεν βάφονται αυγά.’’ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Υ.Σ 2.Όσο θα διαχειρίζομαι ακόμη αυτή τη σελίδα ,θα απαντώ δημοσίως σε όλους και για όλα.
Γιάννης Σοροβίγκας.

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου