Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Στον τελικό με τεσσάρα η 124 ΠΒΕ Τρίπολης φωτογραφιεs

124 ΠΒΕ Τρίπολης-115 ΠΜ Χανίων 4-1 
Στον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου πέρασε η 124 ΠΒΕ Τρίπολης επικρατώντας με  4-1 σκορ της 115 ΠΜ Χανίων στον ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Κάρτσοβας το πρωί της Πέμπτης 19 Μαΐου.
Η 124 ΠΒΕ Τρίπολης δεν άφησε κανένα περιθώριο στην 115 ΠΜ Χανίων όντας ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα της και εξαιρετικές συνεργασίες απ' όπου προήλθαν και τα τέρματα που τελικά έκριναν τον αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στο Δημοτικό Γήπεδο Κάρτσοβας έδωσαν πέραν από τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της μονάδας και Οπλίτες που γέμισαν ασφυχτικά την εξέδρα δίνοντας το δικό τους χρώμα στην αναμέτρηση με τα τραγούδια τους δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η 124 έδειξε τις διαθέσεις της παίρνοντας τα ηνία του αγώνα κάτι που την έφερε να προηγείται με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρις στα δύο πολύ όμορφα τέρματα του ιδιαίτερα δραστήριου  Μακρίδη και το ένα του Αριστομενόπουλου βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη.
Στην επανάληψη και με την διαφορά των τριών τερμάτων η 124 ΠΒΕ κλήθηκε να διαχειριστεί το υπέρ της  αποτέλεσμα για να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο παρά την προσωρινή αντίδραση και την μείωση του σκορ από πλευράς 115 Χανίων σε 3-1.
Μάλιστα η 124 ΠΒΕ ανέβασε ξανά στροφές και κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα με τον Παυλιδη κλειδώνοντας έτσι την νίκη της δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς για την συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου στον τελικό του πρωταθλήματος.Ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος Αεροπορίας αναμένεται να διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Κάρτσοβας με την 124 ΠΒΕ να περιμένει να μάθει τις επόμενες ημέρες τον επόμενο αντίπαλο της από το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού ανάμεσα στην 110 ΠΜ Λάρισας και την 111 ΠΜ Βόλου.

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου