Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ?4 ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ?

Εντάξει, οι γυναίκες λένε ψέματα . Όχι για κακό, αλλά για να τσεκάρουν συνήθως τους άντρες. Οι οποίοι άντρες την εμπιστεύονται, τη λατρεύουν και δεν μπορούν να φανταστούν ότι το αγγελούδι τους στήνει παγίδα . Και πέφτουν μέσα μεγαλοπρεπώς. Οπότε είπαμε να μαζέψουμε τα 4 κορυφαία ψέματα και να τα κάνουμε δωράκι στους άντρες φίλους μας, μήπως και τους βοηθήσουμε.
Μερικές φορές η γυναίκα λέει ψέματα για να προστατεύει είτε τα συναισθήματα τα δικά της, είτε του άντρα της. Μερικές φορές τα κίνητρά της είναι λιγότερο αξιέπαινα, όπως όταν λέει ψέματα για να καλύψει τα ίχνη της. Όποια και αν είναι η περίπτωση, ορισμένα ψέματα λέγονται πολύ πιο συχνά..
1«Δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου.»
Ω, ναι είναι. Μην νομίζετε ότι σας έχει συγχωρήσει τόσο εύκολα. Αυτό το ψέμα είναι ένα από τα πιο συχνά στις σχέσεις. Συνήθως, οι γυναίκες που έχουν πληγωθεί από τους άνδρες στη ζωή τους - συχνά ακούσια - χρησιμοποιούν αυτή τη φράση σαν συναισθηματική άμυνα. Για παράδειγμα, αν ένας άντρας ξεχάσει τα γενέθλια της, ή  την αποκαλέσει με το όνομα της πρώην ή διαπράξει οποιαδήποτε από τις άλλες δευτερεύουσες κουταμάρες που  οι περισσότεροι άνδρες κάνουν σε καθημερινή βάση, οι γυναίκες συνήθως δεν μπορούν να το αφήσουν έτσι.
Αντί να παραδεχτεί ότι είναι έχει προσβληθεί η γυναίκα θα προσποιηθεί ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Στην πραγματικότητα, έχει σκυλιάσει και θέλει να κάνει τον άντρα να πληρώσει πολύ ακριβά την απρέπειά του.
2 «Δεν με πειράζει αν πάτε σε Strip Clubs με τα αγόρια."
Πω πω, έχετε την πιο cool κοπέλα που γεννήθηκε ποτέ! Πρέπει να καταλάβετε κατευθείαν και μια για πάντα ότι λέει ψέματα και σας τσεκάρει, τέλος. Αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, έχετε πέσει διάνα: δεν είναι αληθινό. Μην τολμήσετε να δεχτείτε την πρόκληση, μην τη γεμίσετε φιλιά και της πείτε πόσο την εκτιμάτε που δεν είναι σαν τις άλλες τις Κατίνες, τίποτε από όλα αυτά, γιατί μετά μαύρο φίδι που σας έφαγε. Δεν θα σας το συγχωρήσει πραγματικά ποτέ και μπορεί και να σας βάλει να τσακωθείτε με τους φίλους σας, γιατί θεωρεί πως σας ξελογιάζουν. Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες είναι εξαιρετικά επιφυλακτικές και καχύποπτες με την αντροπαρέα. Και καταλαβαίνουν από διαίσθηση πότε πρόκειται να γίνει ερωτικό παραστράτημα.
Επίσης λέει ψέματα μια γυναίκα ότι δεν την πειράζει να κοιτάζετε άλλες γυναίκες έξω. Την πειράζει, πάει και τέλειωσε και θα βρει τρόπο να σας κάνει με τα κρεμμυδάκια.
3 «Απλά δεν είμαι έτοιμη για μια σχέση τώρα. "
Για άλλη μια φορά, η δήλωση αυτή είναι σχεδόν πάντα ψέμα. Αλλά είναι ένα ψέμα καλοπροαίρετο, που έχει στόχο να μαλακώσει την απόρριψη . Θα μπορούσε να ακολουθηθεί από μια πρόσθετη δικαιολογία όπως: «Εγώ μόλις βγήκα από μια κακή σχέση, και δεν θέλω να πληγωθώ ξανά,» ή «είμαι ακριβώς πάρα πολύ απασχολημένης με την καριέρα μου τώρα και δεν χωράει μια σχέση στη ζωή μου». Η αλήθεια είναι ότι, αν η γυναίκα ενδιαφέρεται πραγματικά για έναν άντρα, δεν κοιτάει ούτε την καριέρα ούτε την προηγούμενη σχέση, ούτε τίποτα. Οπότε μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι σας λέει ένα ψέμα προστασίας του εγώ σας. Είναι τόσο απλό.
 4"Αυτό ήταν f * cking great!"
Δεν το κάνουμε πιο λιανά. Ας πούμε το ευγενέστερο «αγάπη μου είσαι ο καλύτερος».Αυτό το ψέμα εμπίπτει στην ευρεία κατηγορία των ψεμάτων σεξ. Όταν οι γυναίκες έχουν δεσμευθεί με έναν άνθρωπο, και επικεντρώνονται σε αυτόν συναισθηματικά, μπορεί όντως να πιστεύουν ότι είναι «ο ένας». Επειδή οι γυναίκες έχουν αυτήν την τάση και επειδή ξέρουν τον εγωισμό του άντρα και δεν θέλουν να τον πληγώσουν με τίποτα, λένε πολύ συχνά πως ήταν «το κάτι άλλο» και ας μην το πιστεύουν. Δεν είναι τόσο κακό, ανήκει και αυτό στα ψέματα προστασίας.

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου