Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χλιδάτη ζωή για Αργείτισσα, που ζει σε Εμιράτο του Περσικού Κόλπου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χλιδάτη ζωή για Αργείτισσα, που ζει σε Εμιράτο του Περσικού Κόλπου!
Είναι κάπου στα 30-31 και είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια από την… «πιάτσα» και την Αργολική κοινωνία της νύχτας, όπου πέρναγε και άναβε… «φωτιές». Ώσπου την συνάντησε, ήρθανε μούρη με μούρη, κυριολεκτικά, Αργείος φίλος που εργάζεται χρόνια στη Μύκονο. Μεγάλη η έκπληξη αλλά στην απόπειρά του να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει, απωθήθηκε βίαια από σωματώδη μελαψό, που την συνόδευε. Η κοπέλα έσπευσε να συγκρατήσει τον… γορίλλα – κάτι τέτοιο ήταν – και εξήγησε εν συντομία στο φίλο και παλιό φίλο της ότι τα τελευταία χρόνια ζει σε Εμιράτο του Περσικού Κόλπου ζωή χαρισάμενη, όντας η ευνοούμενη του πρώτου γιού του τοπικού Εμίρη! Ούτε η… Βλαχοπούλου στην ταινία, δηλαδή!
Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, έχει για τις μετακινήσεις της το λίαρ τζετ του άραβα εραστή, ο οποίος την έχει γεμίσει κοσμήματα από το Tiffany’s , και μοντελάκια από τον Dior… Ζωή χλιδάτη και ξέγνοιαστη, γενικά.
Της λείπει το Άργος και οι φίλοι της, είδε κάποιους στη Μύκονο αυτές τις μέρες, και με τους δικούς της επικοινωνεί καθημερινά, έχοντάς τους όμως πει να μην συζητούν σε γνωστούς γι’ αυτήν. Υποσχέθηκε, μάλιστα, ότι του χρόνου θα έρθει για διακοπές στην Αργολίδα με το πολυτελές γιώτ που την έφερε και στη Μύκονο…
Μπράβο Πατρίδα! Βάστα γερά, που έλεγε και ο… Βασιλάκης, να δοξάσουμε την Αργολίδα!
Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου