Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

δημητρης κρανιας πρωην βουλευτης Αργολιδαs σχολιαζει μεσο fb

ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΟ. ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.. ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΕΘΝΟΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ.
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΟΣ/Η ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ,. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΑΔΟΞΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΣΧΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ.

Ο Δημήτρης Κρανιάς (1960) ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Γεννήθηκε στο Ναύπλιο και σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ιδιώτευσε ως οδοντίατρος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και πρόεδρος του δ.σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής καθώς και μέλος στο δ.σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.[1] Επίσης ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ.[2]
Ασχολήθηκε με την πολιτική ήδη από τα φοιτητικά χρόνια. Εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ και έχει αναλάβει διάφορες θέσεις στην Νέα Δημοκρατία. Από το 2001 δε εκλέγεται στην κεντρική επιτροπή του Κόμματος. Στις εκλογές του 2007 έθεσε υποψηφιότητα στον νομό Αργολίδας, δεν κατάφερε όμως να εκλεγεί. Τον Σεπτέμβριο όμως του 2009 ύστερα από την παραίτηση του Γιάννη Μανώλη, ως πρώτος επιλαχών, κατέλαβε την κενή έδρα ορκιζόμενος στη βουλή την 1η Σεπτεμβρίου 2009.[3] Η θητεία του διήρκεσε δύο ημέρες. Στις εκλογές του 2009 απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής.
Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Ρομίνα Αναστασοπούλου και έχει τρία παιδιά

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου