Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

BOMBA! Ανατροπή: Η Ελλάδα ως ισότιμο μέλος των Brics

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει ισότιμο μέλος της Νέας Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΝDB) των ΒRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Νότια Αφρική) αμέσως μετά την έναρξη λειτουργίας της.
Ως μία εναλλακτική λύση στους Δυτικούς οικονομικούς θεσμούς όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα χαρακτηρίζεται η νέα τράπεζα, ενώ η Ελλάδα θα είναι το πρώτο, μη ιδρυτικό, μέλος της τράπεζας.
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο των προκαταρκτικών συζητήσεων για την ένταξη στην NDB, ώστε η Ελλάδα να μπορούσε να γίνει ισότιμο μέλος της, το συντομότερο μετά τη λειτουργία της» υπογράμμισε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις για το θέμα ήταν πολύ θετικές, και ο πρόεδρος της NDB, Kundapur Vaman Kamath, είπε ότι θα υποστηρίξει μια ελληνική απόφαση να γίνει μέλος της τράπεζας, όταν η χώρα μας υπoβάλει την αίτημά της.ΤΡΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ 9.15) Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται από την Αγία Πετρούπολη και αλλάζουν όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος! 
Με την κίνηση αυτή, η Ελλάδα καθίσταται ενεργειακός-διαμετακομιστικός κόμβος, ανεβάζει την στρατηγική και γεωπολιτική αξία της χώρας αφού η ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια θα περνάει μέσα από τη χώρα μας! Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει ενδυναμώσει σε σημαντικό βαθμό το γεωπολιτικό χαρτί της χώρας, εφόσον πλέον θα εισρέσουν στα ταμεία αρχικά 3 δισ. ευρώ, διαψεύδοντας τα "μνημονιακά παπαγαλάκια" με τον πιο κραυγαλέο τρόπο. Η χώρα θα προσέρθει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές με ενισχυμένη διαπραγματευτική θέση αφού όλοι θα αντιληφθούν ότι υπάρχουν και αλλού πραγματικοί σύμμαχοι..Το ενδιαφέρον βέβαια είναι η αντίδραση των ΗΠΑ οι οποίες είναι εξοργισμένες αυτή τη στιγμή, καθώς η Ελλάδα τολμησε να σηκώσει "κεφάλι"...

ΘΑΡΟΣ NEW

 
ΤΡΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται από την Αγία Πετρούπολη και αλλάζουν όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος! Η Ελλάδα θα είναι το πρώτο μη ιδρυτικό μέλος των BRICS!.... Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

brics1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου