Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΤΡΟΠΗ

«Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο» είχε πει κάποτε ο Αλμπερτ Αϊνστάιν. Στο αργολικό ποδόσφαιρο στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, η βλακεία δεν είναι απλά άπειρη. Είναι και ανίκητη, αδάμαστη, άτρωτη. Και σέρνει πίσω της παρελθόν πολλών, κουραστικά πολλών ετών.Στο αγωνιστικό  κομμάτι τώρα οι ομάδα του "ΠΑΜMΙΔΕΑΤΙΚΟΥ" νίκησε 1 0 τον "ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟ".
.Στο 11’ από φάουλ του Πασπαλιάρη, στο πίσω δοκάρι ο Φ.Τριμπόνιας έπαισε κεφαλιά έξω.Στο 20 ο καραμάνος [μαντέκας]δείχνει στους φιλάθλους τον μεσαίο αντίχειρα απέναντι από τον πρόεδρο διαιτησίας κύριο ματζούνη ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΠΩΝ.
Στο 31’ σουτ του Μπούκα, η μπάλα λίγο έξω.
Στο 39’ στη προσπάθειά του να διώξει ο Κωτσιομύτης πλάσαρε ως επιθετικός τον  τερματοφύλακα του και το 1-0…!

Στο 65’ από κόρνερ του Κ.Πασπαλιάρη, την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι ο Κόλλιας η μπάλα λίγο έξω.

Στο 75’ ο Πιττερός  άπλωσε το χέρι και μάζεψε τη μπάλα σε πλασέ του Ε.Δανομάρα από πλάγια.Στο 77 επτά φανταστική σέντρα του Πασπαλιάρη στο σημείο του πέναλντι δεν προλαβαίνει ο Τριμπόνιας.
Στο 79’ ο Μπέλεσης με φάουλ έστειλε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Π.Τριμπόνιας  την έστειλε έξω.
"Από το 80 και μετά πιάνει πάλι δουλειά ο Καραμάνος [Μαντέκας]πέφτει κάτω μάλλον αδιαθέτησε αφού σπάραζε από τους πόνους χωρίς να έχει αντίπαλο διακοπή για 5 λεπτά σηκώνεται για να δόση τι σκυτάλη στο Μπούκα 3 αντιαθλητικά χτυπήματα οι διαιτησία απών ο κύριος Ματζούνης φεύγει από το γήπεδο μάλλον είχε πιο σοβαρή δουλειά οι ανικανότητα συνεχίζεται. Aρκετά νεύρα μεταξύ των παικτών, με αποκορύφωμα ένα φάουλ στο 86’ που στάθηκε αφορμή για γενική σύρραξη, διακοπή αγώνα για 5 λεπτά και κόκκινες σε Καλογερόπουλο, Κωτσιομύτη.Ο πάγκος του "παμμιδεατικου" "γρονθοκοπεί" ποδοσφαιριστές του "παμμετοχικου" πορτοκαλια εισβάλουν στον αγωνιστικό χορο καφέδες με πάγο από τους φιλάθλους του "παμμιδεατικου" δημιουργείται μια όμορφη ατμόσφαιρα ζηλευτή για την ΕΠΟ αργολίδος.Ο ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ πρέπει να τιμωρηθεί  γιατί δεν έκατσε να φαΐ ξύλο.Φυσικά διπλα στην ομάδα του ΜΕΤΟΧΙΟΥ πάνω από 200 φίλαθλοι η οποιοι ακόμα περιμένουν τον ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Καραμάνο [ΜΑΝΤΕΚΑ]να τους ξανά δείξει τον τον μεσαίο αντίχειρα.Μαζί με τον φίλο του Μπούκα .Μπούκα στα αλβανικά σημαίνει μπουκάρουμε τυχαίο??????αλήθεια βγήκαν από τα αποδυτήρια εχθές????έρημο ποδόσφαιρο.ΠΑΜΜΙΔΕΑΤΙΚΟΣ: Καραμάνος, Δουβίκας, Μυλωνάς, Τσαγκαρέλης, Θεοδοσίου, Μπούκας, Σχίζας (60’ Καλογερόπουλος), Κουτρουφίνης (86’ Ι.Δανομάρας), Ευσταθίου, Δήμας, Ε.Δανομάρας (90’ ΑΔιαλιάτσης).                                                                      
ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ: Πιττερός, Α.Π.Τριμπόνιας (80’ Ε.Μανώλης), Κωτσιομύτης, Φ.Τριμπόνιας, Κόλλιας, Χρ.Πιτερός (46’ Π.Πασπαλιάρης), Μπέλεσης, Π.Τριμπόνιας, Χύσο (46’ Κατσαρός), Π.Μανώλης, Κ.Πασπαλιάρης                                                                       ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.Ρατσιάτος Ν., Λυκομήτρος Ε., Δρούζας Α.ανικανοι για το αθλημα

Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα – Είναι ντροπή

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου