Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Θέλετε να μάθετε πως καταστρέφονται τα ταλέντα στην Eλλαδα?


Θέλετε να μάθετε πως καταστρέφονται τα ταλέντα στην Κύπρο;

Μακάρι να αρκούσε μόνο το ταλέντο, το πάθος, η σκληρή δουλειά, η προσήλωση στους στόχους και φυσικά η αγάπη για το ποδόσφαιρο. Προσέξτε, το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, όχι σαν εταιρεία, σαν επιχείρηση. Όμως δεν αρκεί, πίσω είναι η μπίζνα, το κέρδος και γιατί όχι οι ψήφοι. Είτε συμφωνείτε είτε όχι αξίζει να διαβάσετε την πιο κάτω ιστορία. 
Τα ονόματα είναι τυχαία, σχεδόν όλα τουλάχιστον. Γιατί τα παραμύθια δεν έχουν πάντα ευχάριστο τέλος, το θέμα είναι αν μπορείς να τα κάνεις να έχουν, υπάρχουν όμως και φορές που απλά δεν μπορείς. Η περίπτωση του φίλου μας είναι στην δεύτερη κατηγορία, δεν μπορούσε...
Θα σας πω λοιπόν μια ιστορία που μου διηγήθηκε χθες ένας πρώην παίκτης που είναι μόλις 24 ετών. Ο Δημήτρης  άρχισε να παίζει μπάλα σε τοπική ομάδα χωριού . Ήταν ανερχόμενο ταλέντο και ο προπονητής του πίστευε ότι μπορεί να κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα.
Η ομάδα του τότε πήγαινε πολύ καλά αγωνιστικά, θα ανέβαινε μετά από πολλά χρόνια στην 2η κατηγορία και με νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της θα έκανε το μεγάλο βήμα. Λίγες λοιπόν αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και πριν από ένα παιχνίδι ο πρόεδρος της ομάδας σκάει στα αποδυτήρια και ενημερώνει παίκτες και προπονητές ότι το παιχνίδι είναι «πουλημένο» για να μείνει η ομάδα στην χαμηλότερη κατηγορία.
Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, κάποιοι δεν είπαν απολύτως τίποτα και εισάκουσαν τυφλά την διαταγή του προέδρου. Ο Δημήτρης και ο αδερφός του μαζί με άλλους δύο παίκτες αντέδρασαν, αρνήθηκαν και είπαν ότι εμείς θα δώσουμε το 100% στο γήπεδο και θα πάρουμε την νίκη για να ανέβουμε κατηγορία.
Μαντέψτε λοιπόν τι έγινε… Ο Δημήτρης δεν αγωνίστηκε ποτέ στην συγκεκριμένη ομάδα μένοντας συνεχώς στον πάγκο και εκτός αποστολής, ο αδερφός του που ήταν ο πρώτος σκόρερ απολύθηκε. Και οι δύο αναζήτησαν την τύχη τους σε άλλες ομάδες του χωριού με τις απαντήσεις όπως θα φαντάζεστε να είναι όλες αρνητικές! Δεν είχαν βλέπετε την τύχη ή την οικονομική ευχέρεια να πάνε σε ομάδα άλλης πόλης

ΘΑΡΟΣ NEW

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου