Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ 2004; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ!!! ΠΕΘΑΝΕ απο

Προσθήκη λεζάντας
Εμήν εκδίκηση εγώ ανταποδώσω », λέγει ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΆΤΩΡ, ο Θεός μακροθυμεί αλλά δεν λησμονεί! Με καρκίνο σε όλο του το σώμα και βογγώντας από τους πόνους (μάρτυρες αναφέρουν πως οι φωνές του ακούγονταν, σε μεγάλη απόσταση), πέθανε ο Αλβανός Alem Κούρτη, ο οποίος το 2004 κατά την διάρκεια του πογκρόμ κατά των Σέρβων, το οποίο έγινε με την σιωπηρή ανοχή του ΝΑΤΟ, ανέβηκε στον τρούλο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Ποντούιεβο και κατέστρεψε κάτω από επεφημίες τον Τίμιο Σταυρό (βλ.φώτο)!!!
Την είδηση ​​επιβεβαίωσε ο Ιερεύς,πατήρ Трајан Којић, ο οποίος συμπλήρωσε πως απο καρκίνο πάσχουν και η αδελφή του και οι γονείς του !!! Κύκλοι της Σερβικής Ορθοδόξου εκκλησίας κάνουν λόγο για πρωταφανή στα νεώτερα χρόνια θεία τιμωρία εχθρών του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.Οι εκάστοτε αιρετικοί, νομίζουν πως η αγαθότητα του Κυρίου μας, αποκλείει την τιμωρία.Δεν ξεχνά ο Τριαδικός θεός τους βλάσφημους, τους αιρετικούς, ο καθένας θα λάβει κατά τα έργα του.Όσο αφορά τους Σέρβους αδελφούς μας, κλαίνε απο δάκρυα χαράς, ευγνωμοσύνης προς τον αληθή Θεό ημών και αναφωνούν και μαζί τους και εμείς..
ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ !!!

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Θρήνος για τους δύο νέους Πρόκειται για τον 21 ετών, Διονύση Δαμάσκο, φοιτητή από το Ναύπλιο που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα και την 22 ετών, Χριστίνα – Ραφαηλία Χάνη, φοιτήτρια από την Κω.

Με πόνο ψυχής περίοικοι και περαστικοί αποχαιρετούν τον Διονύση και την Χριστίνα – Ραφαηλία στο φονικό σημείο της παλιάς πόλης στο Ρέθυμνο.

Σε πένθος το Πανεπιστήμιο Κρήτης  το ναυπλιο και η κωs

για τους δύο αδικοχαμένους φοιτητές

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
– Η ανακοίνωση της πρυτανείας

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης συµµετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας ∆ΙΟΝΥΣΙΟΥ ∆ΑΜΑΣΚΟΥ και της φοιτήτριας του Τµήµατος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ- ΡΑΦΑΗΛΙΑΣ ΧΑΝΗ και εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.
Τα τροχαία δυστυχήµατα διαρκώς αυξάνονται µε αποτέλεσµα καθηµερινά να θρηνούµε θύµατα, µεταξύ των οποίων συχνά νέους ανθρώπους.
Σήµερα η πανεπιστηµιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουµε τα παιδιά µας, το µέλλον αυτού του τόπου, και να µεριµνήσουµε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή».

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Εφυγε ξαφνικά ο ΦΙΡΦΙΛΙΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ [ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ "ΒΑΣΙΛΗΣ" ]ΝΑΥΠΛΙΟ.



 Ταβέρνα «Βασίλης»

Όλη η παράδοση του Ναυπλίου στο πιάτο σας.ποιος δεν εφαγε στη ταβερνα του Βασιλη .Ανθρωπη απ ολο το κοσμο.

Στην καρδιά του παλιού Ναυπλίου ανάμεσα στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων και την Εκκλησία που δολοφονήθηκε ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος βρίσκεται, από το 1988 η παραδοσιακή ταβέρνα του Βασιλη.
Η ταβέρνα του Βασίλη είναι ένας χώρος που από την αρχή της δημιουργίας της στηρίχτηκε στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.
Η ποιότητα και καθαρότητα των γεύσεων της σε συνδυασμό με την πολύ καλή οργάνωσή της στο τομέα της εξυπηρέτησης την έχει αναδείξει σε έναν από τους καλύτερους γευστικούς προορισμούς στην πόλη του Ναυπλίου.
Σημερα το πρωι ομως εφυγε ετσι απροοπτα για το μακρινο ταξιδι.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ.
Η ενανθρώπιση του Χριστού, ο θάνατός Του και η Ανάσταση τελικά νίκησαν τον Άδη, και τώρα άνοιξαν τη διέλευση προς την αθανασία για όλους τους ανθρώπους ...

.

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΛΥΡΙΤΖΗ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ..............ΓΚΡΕΜΟ

Δριμύ κατηγορώ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από Σταντάρ. «Έχετε μικρύνει την ομάδα – Ξεφτυλίζεται καθημερινά ο σύλλογος», λένε μεταξύ άλλων.
Καταιγισμός μηνυμάτων έγινε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Facebook μετά την ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι οπαδοί του “τριφυλλιού” κατέκριναν ξανά την ομάδα τους για την απόδοσή της, ζήτησαν αλλαγή ΤΩΡΑ και απαίτησαν διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό.
-Εάν οι παίκτες μαζεύονταν μόνοι τους και γυμνάζονταν θα χαν καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι τώρα. Την Κυριακή η φύγετε με το διπλό η αφήστε τις φανέλες και πηγαίνετε σπίτια σας να παίζουμε με την Νέων .
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ....
πΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

Λοιπόν μετά το σημερινό παιχνίδι ένα είναι σίγουρο, χρειαζόμαστε επειγόντως καινούργιο γυμναστή αυτός δεν κανει ούτε για ομάδα β' εθνικής, έπρεπε να έχει απολυθεί από χτές, είναι κρίμα να έχεις τραυματίες λόγω κακής προετοιμασίας! Δηλαδή σε λίγο τι θα γίνει θα παίζουν οι αναπληρωματικοί μας?
Δεν έίναι κατάσταση αυτή πρέπει να το καταλάβουν εκεί στην ΠΑΕ αυτό! Χρειαζόμαστε και έναν τερματοφύλακα γιατί τον έχουν καταλάβει τώρα πια αυτόν τον ανίκανο και σουτάρουν από μακριά και όλα πάνε μέσα!Αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι της Κυριακής τώρα, με σοβαρότητα και όχι γκρίνια! Αλλά εγώ πάντα θα στηρίζω την ομάδα, στις χαρές και στις λύπες μαζί
Παναθηναϊκέ!☘☘☘
Από την Ξάνθη και έπειτα η ομάδα μετά το 55 πραγματικά είναι ΤΡΑΓΙΚΗ, χωρίς αρχή μέση και τέλος .... άνευρη αγύμναστη και το κυριότερο ομάδα δίχως πάθος ....την Κυριακή παίζεται μια ολόκληρη χρόνια ... δυστυχώς όμως δεν το βλέπω ... μακάρι να με διαψεύσουν

Λυπάμαι μάγκες. Ένας τεράστιος σύλλογος ξεφτιλίζεται κ διασυρεται καθημερινα.
Αποψη μου ειναι οτι η ομαδα πρεπει να ερθει σε χεροα προεδρου με χρημα , οραμα κ πρασινη καρδια. Να φερει εναν προπονητη με κακαλα κ να μεινει για πολλα χρονια. Να φερει παιχτες κλασατους κ να φτιχτει επιτελους ενα σωστο φυτωριο να βγαζει ταλεντα. Να φυγουμε απο τη λεωφορο (μπορει να παραμεινει ως η ιστορια του ΠΑΟ με οτι αυτο συνεπαγεται ) κ να φτιαχτει γηπεδαρα οπως αυτη αρμοζει σε εναν τεραστιο συλλογο! Ουτοπικα ολα αυτα αλλα πολυ φοβαμαι οτι σε μερικα χρονια θα εχουμε γινει ομαδουλα της ρουμανιας που δν θα τη ξερει κανεις. Κ θα ζουμε με τις αναμνησεις. Αυτο που κανουμε τα τελευταια 10 χρονια. Καλο βραδυ Παναθηναικα αδερφια
Δεν μπορώ να καταλάβω τί ακριβώς είδα... Καταλάβαμε γιατί παίζαμε; Οι άλλοι δεν ήταν καλύτεροι. Μας είδα πολύ παθητικούς και μη συνειδητοποιημένους.
Το πρώτο γκολ, δεν το περιμέναμε.
Στο δεύτερο, είδα τον αντίπαλο να τρέχει σαν σκυλί και τον Ivanov δίπλα, να τρέχει σαν σε προπόνηση. Και τί άπλωσε και το χέρι μετά; Με το χέρι θα τον σταματούσε; Και ξαφνικά από το πουθενά και ένα τρίτο γκολ, μια πλήρη επανάπαυση από τη μεριά μας, λες και δεν μας ένοιαζε αν φάμε και άλλο.
Όπως και να ΄χει, στηρίζουμε την ομάδα και περιμένουμε να δούμε...
ΞΕΥΤΙΛΑ...!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑΚΙΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ...ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ??? ΤΙΠΟΤΑ !!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΟ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ..ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ...!!!
Δυστυχως τελος το Europa για μας. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ... γιατί Στραπατσονι θα πρέπει να ψάξεις για επίδομα ΟΑΕΔ.
Ένας σοβαρός άνθρωπος δεν υπάρχει στη ΠΑΕ, να πει ότι δεν θα βγαίνουμε στην Ευρώπη λόγω οικονομικών δύσχερειων. Φτάνουν πια οι ξεφτιλες από ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια είχαν ταριφα, όποτε έρχονταν να μας αντιμετωπίσουν
Αυτό το πράγμα λέγεται Παναθηναϊκός?? Με αφελληνισμό της ομάδας (ζήτημα 1 Έλληνας στην ενδεκάδα) και ομάδα με χαρακτήρα 0 που έχει μικρύνει σαν όνομα και σαν μέγεθος... η ξεφτίλα δεν έχει όρια.. πίκρα γι'αυτή την ομάδα
Έχετε μικρύνει τον Παναθηναϊκό! Δουλεύετε για τον Ολυμπιακό! Είστε Δούρειος Ίππος. Έχετε ρεζιλέψει την ομάδα 4 χρόνια τώρα, ήττες για πλάκα από Ξάνθη, Πανιώνιο, Βέροια κλπ. Κλπ.
Στραματσονι εφυγες χθες,απο την πρωτη στιγμη που σε ειδα δεν μου γεμησες το ματι ,επρεπε να φυγεις απο τον αποκλισμο με τον Ατρομητο,δεν μπορει ανθρωποι που νοιαζονται για την καρεκλα να δρουν σε βαρρος του παο,μας εδιοξες ολους τους ελληνες,μας αλλαξες 20 παιχτες στο ροστερ και δεν κρατησες κορμο ,δεν υπαρχει ψυχολογια και γυμναστης,σηκω φυγε τωρα....και φερτε Ουζουνιδη μπας και φερει καναν Ελληνα. αμα χασετε στο καραισκακι μν ξαναπατησετε το ποδι σας στη λεοφορο!!!!
Εκτος απο γυμναστη ας παρουν και εναν ψυχολογο...δεν ειναι δυνατον να τρωμε γκολ και να καταρρέουμε σαν χαρτινος πυργος!
Κρατηστε στον Ιταλο...η ομαδα πεταει στο 2ο ημιχρονο....βοσκουν στο χορταρι...τραυματισμοι παρε παρε....ηγετης λεμε...τωρα θα παει να φαει σπαγγετι σε κανα Ιταλικο εστιατοριο να του περασει.

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

«ΠΙΟΣ ο ρόλος του γενικού αρχηγού στο ποδόσφαιρο»

Πάμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε το θολό τοπίο γύρω από τον γενικό αρχηγό και να αναφέρουμε τα καθήκοντα του. Ο γενικός αρχηγός σε κάθε ομάδα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην διοίκηση, με τον προπονητή τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Βοηθάει στις μετεγγραφές και σχεδόν σε όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα. Επιβλέπει και ελέγχει την συντήρηση και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα απασχολεί τους παίκτες, ενημερώνει εγκαίρως τον ταμία για ενδεχόμενα έξοδα, ενώ λειτουργεί και συνεργάζεται αρμονικά με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Υπάρχει βέβαια και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο όπου εκεί η λειτουργία των προσώπων είναι διαφορετική. Στις ΠΑΕ ο γενικός αρχηγός φροντίζει και υποδέχεται τους ξένους ποδοσφαιριστές στο αεροδρόμιο. Αναζητά τρόπους για την στέγαση τους κλπ. Λειτουργεί συμβουλευτικά, προτείνει λύσεις-επιλογές, οργανώνει τις μετακινήσεις της ομάδας ανάλογα με τις ανάγκες και τους προορισμούς. Είναι ο άνθρωπος που ελέγχει την προετοιμασία της αποστολή από την ενδυμασία μέχρι την διατροφή σε συνεργασία πάντα με τον ειδικό που διαθέτει η ομάδα. Έχει την ευθύνη των δελτίων, ελέγχει τις κάρτες των παικτών και φροντίζει για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα. Είναι υπεύθυνος για την καλή εικόνα του πάγκου, ενώ παραλαμβάνει και ελέγχει το φύλλο αγώνα μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού. Αναλαμβάνοντας όλες τις παραπάνω υποχρεώσεις, δίνει βοήθεια στον προπονητή και του αφαιρεί αρκετή πίεση για να ασχοληθεί εκείνος απρόσκοπτα με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές.  Οι γνώσεις και η εμπειρία πρέπει να μοιράζονται».

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Τρίτη 1 Νοεμβρίου και αs μην τουs ελεγαν Φουντα

Προσθήκη λεζάντας
Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.
Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!
Τρίτη 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο
«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»! Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Τα τύμπανα θα σημαίνουν πένθιμα όμως οι Καρδιές και οι Σημαίες μας θα είναι ολόρθες. Οι Δάδες θα λάμπουν στο σκότος όπως οι Ψυχές των Συναγωνιστών μας στα Ηλύσια Πεδία
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Δικαιοσύνη για τ' αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων, Βροντοφωνάζοντας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!
ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΩΝ!

Shttp://tarosnews.blogspot.gr/

ΘΑΡΟΣ NEWS ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ